Winkelwagen
Uw winkewagen is leeg.
Afrekenen
 
 

Klantenservice

1.Systeem-reparaties:

Onze Technische Dienst staat elke werkdag voor u klaar om u te helpen bij PC-problemen.
U hoeft geen afspraak te maken, wij werken op volgorde van binnenkomst. Alle systeem-reparaties worden in eigen beheer uitgevoerd. Kleine werkzaamheden of problemen worden afgehandeld terwijl u wacht wanneer dat kan (afhankelijk van de drukte en hoeveelheid werk). Voor groter onderhoud krijgt u een prijsindicatie en een geschatte tijdsduur te horen. U wordt dan gebeld wanneer de PC klaar is.

De Technische dienst verzorgd onder andere:
# Assembleren van PC's
# Stellen van defect-diagnoses
# Verichten van reparaties
# Installeren van Windows en Drivers
# Installeren van hardware en software
# Verwijderen van virussen of spyware

In principe repareren wij ook elders aangeschafte, samengestelde systemen. Bepaalde specifieke problemen met systemen van HP, Packerd Bell, Compaq, Gateway, Medion en andere A-merken kunnen wij niet oplossen in verband met compatibiliteits-problemen (afhankelijk van het probleem).

Daarnaast repararen wij zelf geen printers, scanners, monitoren en andere bepaalde hardware. Meestal kan de fabrikant u snel van dienst zijn. Wij kunnen u wel adviseren tot wie u zich het beste kan richten met het desbetreffende apparaat.


2.Ruilen en retouren:

Etelcom Computers levert producten van uitstekende kwaliteit. Het kan echter gebeuren dat een product niet of niet geheel aan uw verwachtingen voldoet. In dat geval kan met het aankoopbewijs (bon of factuur) het product in originele verpakking zonder problemen binnen 7 dagen geruild of geretourneerd worden. (enkele producten uitgezonderd)